Hesabınızı kapatma
“Profil” sayfanızda varsa “Hesabını kapat” seçeneğini seçin. Siz olduğunuzu doğrulamak için e-posta adresinize bir kod gönderir, ardından hesabı kapatmadan önce tekrar onayınızı isteriz.
Hesabınızı kapattığınızda çıkış yapılır, hesabınız ve adınız silinir. Kaydettiğiniz kartlar da silinir. Yalnızca kanunen saklamamız gereken sipariş ve ödeme kayıtlarını, sipariş verilirken kullanılan e-posta adresiyle birlikte, siparişin verildiği yılın sonundan itibaren en az üç yıl saklarız.
eSIM'leriniz çalışmaya devam eder, ancak kurulum bilgilerini veya internet kullanımını burada tekrar göremezsiniz. Hesabı kapatma işlemi geri alınamaz.
Bir siparişin ödemesi, hazırlanması, iadesi veya kontrolü sürerken hesabınızı kapatamazsınız.
Profil sayfanızda bu seçenek henüz yoksa hesabınızın e-posta adresinden bize yazın.