Закриття облікового запису
Якщо у «Профілі» є відповідна можливість, виберіть «Закрити обліковий запис». Ми надішлемо код на пошту для підтвердження особи та ще раз запитаємо перед закриттям.
Закриття завершує ваш сеанс і видаляє обліковий запис та ім’я. Збережені картки також видаляються. Ми зберігаємо лише передбачені законом записи про замовлення й оплату з адресою кожного замовлення щонайменше три роки після закінчення року його оформлення.
Ваші eSIM продовжать працювати, але ви більше не зможете переглядати тут дані для встановлення чи використання. Закриття неможливо скасувати.
Не можна закрити обліковий запис, доки замовлення оплачується, готується, перевіряється або за нього повертаються кошти.
Якщо Профіль ще не пропонує цього, напишіть нам із адреси облікового запису.